Gyermek hitoktatás
Pius profil k
Jézus Szíve Plébánia Pécs

"Jöjjetek hozzám, akik megfáradtatok" /Mt 11,28/

Gyermek hitoktatás

Karácsonyi padlókép

padlo 1kA gyerekek karácsonyi padlóképet készítettek hittanórán. Ez a kreatív foglalkozás játékosan segít elmélyülni egy-egy témában. Képek a GALÉRIÁBAN.

Adventi kézműves foglalkozás

IMG 9320-800x533December 2-án volt az adventi kézműves foglalkozásunk a Piusz plébánián. Gitáros énekkel és imával zártuk az alkalmat. Az ott készült fotókból láthatnak egy csokorba valót a GALÈRIÁBAN.

VERBITA – MISSZIÓS TÁBOR KŐSZEG 2017

epitssziklara koszegA pécsi Jézus Szíve plébánia – Rácvárosi plébánia területéről az idei nyáron 8 gyermek vett részt a Verbita missziós szerzetesek által szervezet gyermek táborban. A tábort július 3 - 8. között szervezték a gyönyörű környezetben lévő Szent Imre Missziós- és Lelkigyakorlatos házban és annak ifjúsági szállásán, Kőszegen.
A tábor mottója: "Építs sziklára!"

SZENTJÁNOSBOGÁR TÁBOR 2017

szentjanosbogarA pécsi Jézus Szíve plébánia – Rácvárosi plébánia területéről az idei nyáron 6 gyermek vett részt, a Szentjánosbogár gyermek-kamasz táborban. A tábort június 25. – június 30. között szervezték az ország több helyszínén. A „mi” hittanos gyermekeink közül ketten Lovasberényben, négyen Lesencetomajon tölthettek egy élmény dús hetet.

„ÉDENKERT” napközis hittantábor 2017

edenkert2017kicsi2017.06.19-23-ig tartó napközis hittantáborunk a pécsi Családok Házában kapott helyet. A Pius templom hitoktatói 30 alsós gyermek számára szervezték a programokat a teremtés témakörére felfűzve.

Padlóképek

padlokep thumb1A szombati hittanosok kipróbálhatták Franz Kett padlókép módszerét. Szent Erzsébet történetét játszották el. Adventben pedig az angyali üdvözletet jelenítik meg ugyancsak ezen a módszeren keresztül.

Néhány kép készült ízelítőnek, melyeket a galériában tekinthetnek meg.

Legújabb képek (minden képért kattits: Plébániánk->Képgaléria)